صفحه نخست »» اقتصادی ۱۱:۵۶ ۱۳۹۸/۰۲/۲۲

چرا شکر، ماکارانی و تن ماهی گران شد؟

اکوبورس: دبیر ستاد تنظیم بازار کشور درباره دلیل گرانی شکر، ماکارونی و تن ماهی توضیح داد.
چرا شکر، ماکارانی و تن ماهی گران شد؟

به گزارش اکوبورس، دبیر ستاد تنظیم بازار کشور گفت: بر اساس قانون بودجه امسال نرخ فروش گندم به شرکت ها و صنایع وابسته، از 950 تومان به هزار و 850 تومان افزایش یافته است.

عباس قبادی افزود: علاوه بر این شاهد افزایش هزینه های دستمزد بودیم و همه اینها باعث افزایش 70 درصدی قیمت ماکارونی در بازار شد.

وی گفت: کارخانجاتی که برای صادرات بخواهند گندم را برای عبور موقت وارد کنند مشکلی ندارند و امکان واردات آن وجود دارد.

قبادی با بیان اینکه 50 تا 60 درصد ماهی تن از طریق واردات به کشور می آید افزود: هم زمان قیمت صید ماهی صیادان هم افزایش یافت و واردات قوطی کنسرو ماهی از ارز 4 هزار و 200 تومانی به ارز نیمایی تغییر یافت و همه اینها باعث افزایش کنسرو تن ماهی شد.

وی با بیان اینکه ذخایر شکر در کشور به حد کافی وجود دارد به ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش مصرف شکر در این ماه باید 450 تا 500 هزار تن شکر توزیع می شد تا مشکلی در قیمت آن پیش نیاید.

قبادی افزود: آنچه هم اکنون در انبارهای کارخانجات تولید شکر وجود دارد شکر تصفیه نشده است.

وی گفت: تا 70 درصد ارزی که به کارهای وارداتی اختصاص می یابد به جامعه هدف می رسد.

برچسب ها
اخبار مرتبط

پرورش نیروی متخصص و تضمین اشتغال آنها در آکادمی دوران

اکوبورس: نشست خبری با موضوع «بحران منابع انسانی در حوزۀ ITT ، (راهکارها و پیشنهادها)» صبح روز یک‌شنبه بیست‌وچهارم اردیبهشت 1402 ، به‌طور مشترک و به میزبانی شرکت نوآوران ارتباطات دوران و دوران آکادمی در ساختمان برج فناوری بنتک برگزار شد.

۲۳:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۴ ادامه مطلب
مجله تصویری
ارسال دیدگاه
  • نام شما
    اولین فرد نظر دهنده باشید!