صفحه نخست »» اقتصادی »» نفت و پتروشیمی ۱۰:۴۵ ۱۳۹۸/۰۴/۲۵

ناکامی هند در یافتن جایگزینی برای نفت ایران

اکوبورس:‌ واردات نفت هند در ژوئن امسال یعنی یک ماه پس از لغو معافیت ها از تحریم نفتی ایران ۱۳.۳۳ درصد کاهش داشت که نشان می دهد این کشور در جایگزینی نفت ایران ناکام بوده است.
ناکامی هند در یافتن جایگزینی برای نفت ایران

به گزارش اکوبورس، رویترز اعلام کرد واردات هند در ماه ژوئن 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و به 40.29 میلیارد دلار رسید که پایین‌ترین حد طی 4 ماه اخیر بود و نشان می‌دهد مصرف در سومین اقتصاد بزرگ آسیا کاهش یافته است .
اقتصاد هند در دوره زمانی ژانویه تا مارس 5.8 درصد رشد کرده است که کمترین حد 5 ساله را نشان می دهد. اقتصاد هند از ضعف مصرف و سرمایه گذاری خصوصی پایین ضربه می خورد. اطلاعات اخیر این ترس را ایجاد می‌کند که اقتصاد احتمالاً در آوریل تا ژوئن کندتر می شود. در دو فصل اخیر، فروش اتومبیل، محصولات نفتی و کالاهای مصرفی هند سقوط کرده است .
واردات نفت هند در ژوئن امسال یعنی یک ماه پس از لغو معافیت ها از تحریم نفتی ایران 13.33 درصد کاهش داشت و به 11.03 میلیارد دلار رسید، در حالیکه واردات طلا 13 درصد بالا رفت و 2.70 میلیارد دلار ثبت شد. افت قابل توجه واردات نفت هند نشان می دهد این کشور نتوانسته است جایگزینی برای نفت ایران پیدا کند.
واردات هند غیر از طلا و نفت 9 درصد سقوط کرد و در مارس 26.57 میلیارد دلار گزارش شد .
یک اقتصاددان ارشد در فایننشال هلدینگز گفت:« این سقوط در واردات نشانه مثبتی نیست. نشانه ای جدی از رکود است» .
صادرات کالای هند هم در ژوئن برای اولین بار طی 9 ماه گذشته سقوط کرد. صادرات هند 9.71 در صد به صورت سالانه کاهش یافت و به 25.01 میلیارد دلار رسید .
اقتصاددان‌ها این ضعف صادرات را نتیجه جنگ تجاری بین آمریکا و چین و اقدامات محافظه کارانه کشورها می دانند .
توقف نسبی فعالیت ریلاینس اینداستریز، اپراتور بزرگترین مجتمع پالایشگاهی جهان در غرب ایالت گجرات و مجتمع پالایشگاهی مانگالور باعث کاهش صادرات محصولات پالایشی هند شده است .
صادرات کالا به جز نفت و فلزات گرانبها هم نسبت به سال گذشته 4.86 درصد سقوط کرد و به 19.15 میلیارد دلار در ژوئن رسید .

 

منیع:‌تسنیم

برچسب ها
اخبار مرتبط

ضرورت معرفی برند “ایرانول” در خارج از مرزها

اکوبورس: شرکت نفت ایرانول به عنوان یکی از قدیمی¬ترین شرکت¬های ایرانی در صنایع نفت و پتروشیمی به عنوان برند ملی شناخته می¬شود. این شرکت هم اکنون با سبد متنوعی از محصولات روانکار، سهم بازار جدی در بازار داخلی و همچنین بازارهای صادراتی از اروپا تا شرق آسیا را دارد. حال برای شناخت هرچه بیشتر وضعیت فعلی و نگاهی به چشم آنداز آتی این شرکت در حاشیه نمایشگاه فرصت های صادراتی با محمد حسینی، مدیرعامل این شرکت به گفت و گو نشستیم.

۱۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۴ ادامه مطلب

قشم به هاب سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و انرژی تبدیل خواهد شد

اکوبورس: مهندس مهدی نصیری مدیر نفت و انرژی منطقه آزاد قشم در خصوص «دومین نمایشگاه و همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور» که در جزیره قشم در حال برگزاری است، اظهار داشت: در این رویداد مهم، زیرساخت‌های بزرگی که در منطقه آزاد قشم در قالب طرح جامع ایجاد شده و در حال توسعه است، به تفصیل معرفی می‌شود.

۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۵ ادامه مطلب

رشید قانعی: استفاده حداکثری پترول از ظرفیت انجمن‌ها برای توسعه زنجیره ارزش

اکوبورس: مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) با اشاره به برنامه جدی هلدینگ خلیج فارس در تکمیل زنجیره ارزش و بالا بردن ارزش افزوده محصولات گفت: در این مسیر تا جایی که امکان دارد از ظرفیت‌های مردمی و خصوصی استفاده می‌کنیم.

۱۲:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ادامه مطلب
مجله تصویری
ارسال دیدگاه
  • نام شما
    اولین فرد نظر دهنده باشید!