صفحه نخست »» اقتصادی »» نفت و پتروشیمی ۱۰:۴۸ ۱۳۹۸/۰۸/۲۴

آخرین خبرها از سهمیه‌بندی بنزین

اکوبورس: سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تاکید بر اینکه تا این لحظه هیچ تصمیم و برنامه ای برای سهمیه بندی بنزین نداریم گفت: از ابتدای پروژه کارت هوشمند سوخت مقرر شده بود به خودرو سهمیه بدهیم.
آخرین خبرها از سهمیه‌بندی بنزین

به گزارش اکوبورس ، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با حضور  در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ به ابهامات درباره کارت سوخت پاسخ گفت.

 

شهرام رضایی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: برای آنالیز دقیق از مصرف کارت سوخت لازم است همچنین وقتی از کارت خودمان استفاده می کنیم سواستفاده از کارت هم کم و از بین می رود که برای این دوهدف کارت سوخت فعال شده است.  

برای استفاده از کارت شخصی تا ۶۰ لیتر در روز و استفاده از کارت جایگاه داران به ۲۰ لیتر در روز کاهش یافته است.

رضایی در ادامه افزود: حتی زمانی که کارت جایگاه دار در داخل پایانه است می توان کارت را با کارت سوخت خود جایگزین کرد.

او افزود: برای تمام خودروها حتی خودروهای صفر کارت سوخت صادر می شود و به آدرسی که داده شده ارسال می شود اما همچنان ۷۳۰ هزار کارت در باجه معطله است که تعویض آدرس اصلی ترین دلیل این امر است. مالکان خودرو با مراجعه به سایت epolis.ir  و post.ir برای اطلاع از کارت سوخت خود اطلاعات کسب کنند.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای هزینه ها و اهداف کارت سوخت نیز گفت: وزارت نفت از ۶ تیر ۱۳۷۶ سامانه هوشمند سوخت را فعال کرده که تاکنون اجرا شده و بی وقفه کار کرده فقط به دلیل اینکه مردم به جای استفاده از کارت سوخت خود از کارت جایگاه داران استفاده کردند اما این دلیلی بر غیرفعال شدن سامانه کارت سوخت نیست.  هزینه ها و سرمایه ها بعد از ۳ هفته از اجرایی شده طرح فعالیت کارت سوخت برگشته است.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: استفاده از کارت سوخت مدیریت مصرف را راحت تر و از تبعات مصرف بالای بنزین جلوگیری می کند البته این زمانی ممکن می شود که همه مالکان خودرو از کارت سوخت خودرو خود استفاده کنند.

او افزود: اکنون ۱۶ درصد از کارت سوخت شخصی استفاده می کنند که این کار به تفکیک و تجزیه فروش خودرو نیز کمک می کند.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از فعال بودن ۲۳ میلیون کارت سوخت خبر داد و افزود دلیل اینکه بیش از ۵۰ میلیون کارت تولید شده این است که عده ای کارت خود را گم کرده اند که مجدد صادر شده است همچنین کارتهایی که مجدد صادر شده ابطال شده است.

او درباره میزان تولید و مصرف سوخت در کشور نیز گفت: با توجه به تولید ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین در روز از واردات بی نیاز هستیم اما متوسط مصرف بنزین ۹۵ میلیون لیتر در روز است.

او درباره تمهیدات وزارت نفت برای قاچاق سوخت نیز گفت: همه تلاش ما در مرزها برای جلوگیری از سواستفاده از قاچاق سوخت است.

 وی با تاکید بر اینکه تا این لحظه هیچ تصمیم و برنامه ای برای سهمیه بندی بنزین نداریم گفت: از ابتدای پروژه کارت هوشمند سوخت مقرر شده بود به خودرو سهمیه بدهیم.

منبع: تسنیم

برچسب ها بنزین ،
اخبار مرتبط

ضرورت معرفی برند “ایرانول” در خارج از مرزها

اکوبورس: شرکت نفت ایرانول به عنوان یکی از قدیمی¬ترین شرکت¬های ایرانی در صنایع نفت و پتروشیمی به عنوان برند ملی شناخته می¬شود. این شرکت هم اکنون با سبد متنوعی از محصولات روانکار، سهم بازار جدی در بازار داخلی و همچنین بازارهای صادراتی از اروپا تا شرق آسیا را دارد. حال برای شناخت هرچه بیشتر وضعیت فعلی و نگاهی به چشم آنداز آتی این شرکت در حاشیه نمایشگاه فرصت های صادراتی با محمد حسینی، مدیرعامل این شرکت به گفت و گو نشستیم.

۱۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۴ ادامه مطلب

قشم به هاب سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و انرژی تبدیل خواهد شد

اکوبورس: مهندس مهدی نصیری مدیر نفت و انرژی منطقه آزاد قشم در خصوص «دومین نمایشگاه و همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور» که در جزیره قشم در حال برگزاری است، اظهار داشت: در این رویداد مهم، زیرساخت‌های بزرگی که در منطقه آزاد قشم در قالب طرح جامع ایجاد شده و در حال توسعه است، به تفصیل معرفی می‌شود.

۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۵ ادامه مطلب

رشید قانعی: استفاده حداکثری پترول از ظرفیت انجمن‌ها برای توسعه زنجیره ارزش

اکوبورس: مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) با اشاره به برنامه جدی هلدینگ خلیج فارس در تکمیل زنجیره ارزش و بالا بردن ارزش افزوده محصولات گفت: در این مسیر تا جایی که امکان دارد از ظرفیت‌های مردمی و خصوصی استفاده می‌کنیم.

۱۲:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ادامه مطلب
مجله تصویری
ارسال دیدگاه
  • نام شما
    اولین فرد نظر دهنده باشید!